Кропивницький, Україна adm.iscm@gmail.com

Дослідження

Третій сектор на початку третього тисячоліття. Довідник дослідження. Кіровоградська область., 2001

ББК 60.5

УДК 301

Третій сектор на початку ІІІ тисячоліття (Кіровоградська область) :довідник дослідження – Абрамов Л.К., Кіровоград : ЦПТІ, 2001 – 19 с.

Останні десять років другого тисячоліття характеризивулись значною трансформацією нашого суспільства. Одним з позитивних проявів цих змін, на наш погляд, є виникненя в Україні великої кількості громадських організацій, які об’єднують активних громадян задля вирішення нагальних суспільних проблем та перешкод, але вже однозначно можна констатувати, що він існує. Кіровоградська область не є виключенням з цих процесів. Саме громадському сектору Кіровоградського регіону присвячене наступне видання. Порівняно з першим «Довідником недержавних організацій Кіровоградської області», виданим ЦПТІ у 1999 році, це видання містить більш повну інформацію, крім того, до нього включено результати деяких досліджень, здійснених ЦПТІ у 2000-2001 роках. Велику допомогу у збиранні інформації нам надали волонтери ЦПТІ (працівники державних закладів культури), Знамянський, Кіровоградський міськвиконкоми, а також громадська організація «Союз юристів».

Видання містить статистичні дані Третього сектору регіону (Кіровоградська область), інформаційний вплив НДО на соціальне оточення за1999-2000 роки та динаміку розвитку НДО Кіровоградської області (1998 – 2000 рр.) і роль Ресурсного центру (ЦПТІ) в цьому процесі.

Це видання, на нашу думку, поліпшить процес налагодження партнерських стосунків між НДО, державою та бізнесом, що є принциповим для успіху реформ в Україні. Окрім цього воно буде корисним представникам ЗМІ та дослідникам, особливо тим, хто цікавиться розвитком третього сектору.

Завантажити довідник дослідження можна за посиланням: 3 сектор на початку 3 тисячоліття. Довідник дослідження. або https://sites.google.com/site/iscmngoua/vidanna-iskm-ta-cpti

 

 


 

ІСКМ