Кропивницький, Україна adm.iscm@gmail.com

Навчально-методичні посібники

ІНТЕНСИВ-КУРС З ПЕРУКАРСЬКОЇ МАЙСТЕРНОСТІ: МАТЕРІАЛИ НАВЧАЛЬНИХ СЕМІНАРІВ ДЛЯ ЖІНОКПЕРЕСЕЛЕНОК

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу зображення_viber_2022-08-30_08-29-07-357-724x1024.jpgІНТЕНСИВ-КУРС З ПЕРУКАРСЬКОЇ МАЙСТЕРНОСТІ: матеріали навчальних семінарів для
жінок-переселенок. 
У електронному виданні представлено матеріали навчальних семінарів інтенсивного курсу з перукарської майстерності, що містить 4 модулі: загальні питання та організація робочого місця перукаря; перукар жіночого залу; перукар чоловічого залу; процедури відновлення та реконструкції волосся.

Запропонована програма навчального інтенсив-курсу допоможе слухачам за короткий термін опанувати професійними навиками з перукарської справи. Даний матеріал може бути використано у навчанні внутрішньо переміщених осіб, які прагнуть якнайшвидше адаптуватися у новій громаді через відкриття власної справи чи працевлаштуванні у сфері послуг. Кожна частина курсу може бути використана як окремий навчальний семінар із відповідного напрямку.
Видання розроблено за матеріалами інтенсив-курсів з перукарської майстерності для жінок-переселенок, який було упроваджено та адаптовано експертками
Інституту соціокультурного менеджменту (ІСКМ) під час реалізації проєкту «Адаптація через культуру»*. У виданні використано фотоматеріали з власного архіву ІСКМ.

Матеріали_Перукарська майстерність