Новини

Для чого майбутнім економістам, маркетологам та менеджерам фінансова грамота?

Друк
Перегляди: 18730

12 квітня 2019 року 23 викладачі та студенти факультети економіки, маркетингу та менеджменту Житомирського Державного Університету імені Івана Франка, за підтримки Фундації імені князів-благодійників Острозьких пройшли курс фінансової грамоти, який провів фінансовий консультант Руслан Краплич.

У ході курсу учасники намагалися дати визначення поняттю «Гроші». Обговорили теорії грошей та правила накопичення багатства. Опрацювали фінансову лінію життя та навчилися прогнозувати хто із учасників до кінця свого життя стане фінансово заможним, і кого може спіткати бідність. Адже, лише протягом 40 років життя люди здатні забезпечити собі та нащадкам заможне майбутнє. Тому важливо не упустити час.

Не мало важливим було визначити можливості збереження заощаджень, які непомітними, невеликими транс-акціями зможуть допоїти нам накопичити капітал.

Зі свого боку Р.Краплич та Фундація Острозьких висловили готовність здійснити супровід наступних професійних дій у бік проектного менеджменту та соціального підприємництва. І вже невдовзі відбудуться наступні зустрічі та тренінги з викладачами та студентами Житомирського Державного Університету імені Івана Франка.