Кропивницький, Україна adm.iscm@gmail.com

Новини

В центрі уваги - місцеві ініціативи

26 січня 2018 року у м. Полтава Товариство Лева об'єднали громадських активістів східних областей України на конференції «Робимо місцеві ініціативи ефективними».

В рамках конференції було представлено та презентовано досвід щодо розробки стратегій діяльності та роботи з медіа, цікаві аспекти роботи з місцевими громадами та інструменти моніторингу й оцінювання своєї діяльності.

Зокрема, на заході було представлено і досвід Інституту соціокультурного менеджменту (ІСКМ) з тематики розвитку громад. Модератором робочої групи “Центр місцевої активності як суспільний інститут розвитку громади” виступила координатор проектів ІСКМ Оксана Набока.

 

Учасники конференції мали змогу отримати інформацію про нові можливості, ініціативи, поділитися своїм досвідом, ідеями, зустрітися з новими можливими партнерами.

Також, темами інших робочих груп стали питання інформаційної безпеки в діяльності НУО, як працювати з гендерними аспектами у повсякденній діяльності, співпраця з місцевими освітніми закладами та багато іншого.

 

 

ІСКМ