Кропивницький, Україна adm.iscm@gmail.com

Новини

Формування культурного простору громади це запорука розвитку

11 серпня 2017 року у місті Дніпро в офісі Дніпропетровського відокремленого підрозділу установи «Центр розвитку місцевого самоврядування» Управлінням культури, національностей і релігій Дніпропетровської ОДА було проведено семінар-тренінг «Формування культурного простору громади» з відповідальними за напрямок розвитку культури об’єднаних територіальних громад Дніпропетровської області.

У заході взяла участь директор Центру підтримки громадських і культурних ініціатив «Тамариск» Тетяна Карельська, яка розповіла присутнім про історію розвитку та проекти Центру «Тамариск», а також про можливості, які виникають завдяки тісної співпраці між громадськими організаціями та будинками культури. Також на семінарі-тренінгу з презентаціями виступили Віталій Моргун (менеджер з комунікацій Центру «Тамариск»), Муха Костянтин (заступник директора Підгородненського міського будинку культури) та Сергій Ганжа (представник ГО «Солянка»).

Спікери презентували свій власний досвід впровадження кращих практик розвитку місцевих громад на прикладі взаємодії Підгородненського міського будинку культури та громадських організацій.

Окрім цього Віталій Моргун представив навчально - методичний посібник «Центр місцевої активності на базі будинку культури» та порекомендував присутнім звертатися до громадської організації «Інститут соціокультурного менеджменту» (ІСКМ).

ІСКМ