Медіа про нас

Курси з масажу: конкурс для жінок-переселенок, що знаходяться у м. Кропивницький (Кіровоградська область)

Друк
Новини
Перегляди: 10837

Задля відкриття нових можливостей для жінок, які внаслідок російської агресії втратили можливість жити та розвиватися у своїх громадах, Інститут соціокультурного менеджменту (ІСКМ) оголошує конкурс для жінок – переселенок на участь в проєкті «Шлях адаптації», який фінансується в межах проєкту «Розбудова структур надання послуг та освітнього потенціалу для психосоціального забезпечення в Україні», який впроваджується GIZ за дорученням уряду Німеччини. Це можливість отримати знання та навички, які допоможуть їм стабілізуватися економічно зараз і в майбутньому, де б ви не були.

В рамках проєкту планується реалізація навчальної програми, яка включає:

Оскільки кількість учасниць-ВПО обмежена, відбір буде здійснюватися на конкурсних засадах (конкурс анкет та співбесіда). Для участі у конкурсному відборі необхідно заповнити анкету та надіслати на електронну адресу Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. до 17:00 01 листопада 2022 року (у темі листа зазначити Конкурс _Курси з масажу).

Навчання безкоштовне. По завершенню курсів кожна учасниця отримає набір устаткування та матеріалів для продовження самостійної роботи. 

Завантажити анкету Анкета на участь жінок-переселенок_ІСКМ

Рішення конкурсної комісії остаточне та не підлягає оскарженню.

Надсилаючи заповнену анкету, ви надаєте згоду на обробку персональних даних.

З будь-яких питань пишіть, будь ласка, на пошту Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. , або телефонуйте за номером +38 (067) 131 80 15

Сторінка у Facebook:  Інститут соціокультурного менеджменту

Детальніше про проєкт «Шлях адаптації»