Висновки аудитів

Діджиталізація, яка змінює наше життя

Друк
Менеджмент НДО
Перегляди: 542

21 століття – епоха цифрової трансформації, впровадження сучасних технологій. І це вже сьогодні змінює життя кожної людини, компанії, організації. В період пандемії робота онлайн набирає більшого оберту. І для громадського активіста необхідно постійно оновлювати свої цифрові навички, а для деяких і навчатися, завдяки новим технологіям та інноваціям.

З листопада 2019 року у м. Дніпро стартувала «Школа інформування та комунікації» - це освітня програма, спрямована на підготовку професійних комунікаторів для організацій громадянського суспільства в рамках проєкту «Підвищення інформаційно-комунікаційного потенціалу організацій громадянського суспільства Східної та Центральної України», який реалізується Центром «Тамариск» за фінансової підтримки Національного Фонду Демократії. Учасники та учасниці взяли участь в серії тренінгів та вебінарів, і, «озброївшись» набутими знаннями та за підтримці центру «Тамариск» отримали можливість провести інформаційно-комунікаційний заходи в своїх громадах.

05 вересня 2020 року громадською організацією «Інститут соціокультурного менеджменту» (ІСКМ) було проведено інформаційну сесію «Цифрові технології в роботі громадських активістів»*. Метою заходу було обговорення використання онлайн-інструментів та робота під час пандемії, роль діджиталізації у розвитку демократії на місцевому рівні, участь громадських активістів у цьому процесі, а також меді грамотність для громадських активістів. Участь взяли представники та представниці громадського сектору, освітні експерти, місцеві жителі м. Кропивницький.

«Якщо говорити про те, над чим зараз варто працювати, то це адаптувати максимально ті навчальні модулі, які були в освітніх навчальних програмах до онлайн-роботи. І щоб ця робота була перенесена в онлайн-режим без втрати якості, потрібно добре продовжувати над цим працювати» - зауважила учасниця інформаційної сесії.

 

* Захід проводився із дотриманням всіх санітарно-епідемічних вимог: засоби індивідуального захисту (маски); температурний скринінг; посилено заходи бактеріальної безпеки та гігієни; антисептичні засоби.

діджиталізаці
кропивницький новини
актуальні новини
розвиток громад
ІСКМ
Тамариск
Національний Фонд Демократії