Кропивницький, Україна adm.iscm@gmail.com

2007 рік

Основи психологічної допомоги ВПО: конкурс для працівників/працівниць закладів культури Кіровоградської області

Задля психологічної адаптації ВПО у нових громадах, їх участі у житті громади, ініціативах, заходах, що проводяться на базі закладів культури у громадах Кіровоградської області Інститут соціокультурного менеджменту (ІСКМ) оголошує конкурс на участь в навчальній програмі для працівників/працівниць закладів культури Кіровоградської області в рамках проєкту «Шлях адаптації», який фінансується в межах проєкту «Розбудова структур надання послуг та освітнього потенціалу для психосоціального забезпечення в Україні», який впроваджується GIZ за дорученням уряду Німеччини.

Хто може взяти участь: працівник/працівниця закладу культури, що розташований на території територіальної громади Кіровоградської області (клуб, будинок культури, бібліотека, музей тощо), що став платформою для реалізації ініціатив/заходів/діяльності та роботи з ВПО.

В рамках проєкту планується реалізація навчальної програми, яка включає:

  • проведення двох 2-денних тренінгів для 2 груп (10 осіб кожна) з основ психологічної допомоги ВПО;
  • проведення тренінгу по обміну досвідом серед працівників/працівниць закладів культури.

Оскільки кількість учасниць/учасників обмежена, відбір буде здійснюватися на конкурсних засадах. Для участі у конкурсному відборі необхідно заповнити анкету та надіслати на електронну адресу Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. до 17:00 07 листопада 2022 року (у темі листа зазначити Конкурс для працівників/працівниць культури).

Завантажити анкету Анкета на участь_ІСКМ_заклади культури

Проведення тренінгів заплановано офлайн у м. Кропивницький. Проживання, харчування та компенсація транспортних витрат за рахунок організаторів. У зв’язку із ситуацією в країні обов’язкова наявність бомбосховища.  

По завершенню навчальної програми кожен учасник/учасниця отримають комплект роздаткового матеріалу для проведення ініціатив самостійно у громадах.

Рішення конкурсної комісії остаточне та не підлягає оскарженню.

Надсилаючи заповнену анкету, ви надаєте згоду на обробку персональних даних.

З будь-яких питань пишіть, будь ласка, на пошту Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. , або телефонуйте за номером +38 (067) 131 80 15

Сторінка у Facebook:  Інститут соціокультурного менеджменту

Детальніше про проєкт «Шлях адаптації»