About Institute of Socio-Cultural Management

Оголошуємо конкурс на участь в онлайн- курсі «Цільові програми та механізми по забезпеченню прозорості у бюджетному процесі»

Друк
Новини
Перегляди: 14665

Інститут соціокультурного менеджменту (ІСКМ) оголошує конкурс на участь в онлайн- курсі «Цільові програми та механізми по забезпеченню прозорості у бюджетному процесі»*, який складається з 7 вебінарів тривалістю 90 хвилин кожен з липня по жовтень 2021 року:

Вебінар 1. «Сутність цільових програм та програмно-цільового підходу, участь громадськості в роботі з формування, обговорення і реалізації цільових програм».

Вебінар 2. «Методика експертизи та критерії оцінки бюджетних програм».

Вебінар 3. «Відкритість та прозорість влади як механізми покращення соціально-економічного розвитку регіону. Методика презентації програм».

Вебінар 4. «Зв’язок із громадськістю за допомогою ЗМІ».

Вебінар 5. «Механізми громадської участі в забезпеченні прозорості цільових програм».

Вебінар 6-7. «Бюджети на місцях: реалії в часи пандемії».

До подання анкет запрошуються  громадські активісти та активістки, учасники та учасниці освітніх проєктів ІСКМ, представники органів місцевої влади, ОТГ з України.

Опираючись на методологічну базу засвоєну на попередніх вебінарах, разом із модератором група проєкту представлять аналіз бюджетних програм своїх громад за програмно-цільовим методом, висновки яких будуть оформлені в аналітичний звіт та збірку «Бюджети на місцях: реалії в часи пандемії». Напрацюють практичні навички презентації аналізу бюджетної програми, визначать який з інструментів громадської участі буде відповідним для представлення напрацювань локально у своїй громаді.

По завершенню навчання учасники та учасниці отримають сертифікати про проходження навчання. Протягом всієї реалізації проєкту учасникам/учасницям буде надаватися методична підтримка з питань реалізації онлайн-заходів.

Для участі у конкурсі необхідно заповнити: Анкета конкурс

Заповнену анкету необхідно надіслати на електронну адресу Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. до 23 червня 2021 року (у темі листа зазначити «Онлайн-курс «Цільові програми та механізми по забезпеченню прозорості у бюджетному процесі»). Результати конкурсу анкет будуть орієнтовно повідомлені до 01 липня 2021 року.

З будь-яких питань пишіть, будь ласка, на пошту Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її., Оксана Набока, телефон для довідок: 066 351 96 93 або 067 131 80 15

Сторінка у Facebook:  Інститут соціокультурного менеджменту

Детальніше про проєкт «Місцевий бюджет-спільна справа»

   * проєкт Інституту соціокультурного менеджменту «Місцевий бюджет-спільна справа», діяльність якого відбувається у рамках проєкту «Європейський Союз для сталості громадянського суспільства в Україні», що впроваджується ІСАР Єднання за фінансової підтримки Європейського Союзу.