Кропивницький, Україна adm.iscm@gmail.com

Інші видання

Довідник громадських організацій міста Кіровограда, що співпрацюють з молоддю, 2001

ББК 60,5

УДК 301

Азарова Т.В., Абрамов Л.К. Довідник громадських організацій міста Кіровограда, що співпрацюють з молоддю. - Кіровоград: ЦПТІ, 2001 - 52 с.

На данний момент в нашому суспільстві спостерігається апатія молоді, її незацікавленність в участі у суспільному житті. Також відчувається брак інформації про існування і діяльність місцевих недержавних організацій (НДО) - та інформація, яка є, найчастіше за все не доходить до більшої частини молоді і, здебільшого, вже застаріла та неактуальна. Спостерігається пасивність та апатія значної частини студенства, втрачається ініціатива, можливість власної самореалізації. Внаслідок цього зростає тенеденція до вживання молоддю алкоголю, наркотиків та паління. Лідерські, підприємницькі, управлінські та інші здібності студентської молоді залишаються, як правило, нерозвинутими та нерозкритими.

Всім відома істина, що саме позанавчальна діяльність та здобутки відіграютьважливу роль у становленніта розвитку особистості і допомагають у кар'єрі і подальшому життікожної молодої людини.

ЦПТІ видав цей довідник на допомогу тій молоді, яка хоче змінити на краще не тільки власне життя, а й внести реальні позитивні зміни в життя міста, реалізуючи свій потенціал в громадських організаціях.

Завантажити довідник можна за посиланням:

https://sites.google.com/site/iscmngoua/vidanna-iskm-ta-cpti

ІСКМ