Кропивницький, Україна adm.iscm@gmail.com

Інші видання

Програми підготовки кадрів для системи інформаційно-методичного забезпечення процесу вирішення соціальних проблем на місцевому рівні, 2004


ББК 60.5 
УДК 334 
Азарова Т.В., Абрамов Л.К., Станкевич Л.О. 
Програми підготовки кадрів для системи інформаційно-методичного забезпечення процесу вирішення соціальних проблем на місцевому рівні. - Кіровоград:ЦПТІ, 2004.- 76с.

Видання "Програми підготовки кадрів для системи інформаційно-методичного забезпечення процесу вирішення соціальних проблем на місцевому рівні" розроблене як спеціальна освітня система, яка дозволить оптимізувати процес підготовки кадрів для громадського сектору, та має сприяти створенню стабільної системи підготовки кадрів для неприбуткових організацій соціальної сфери через поєднання ресурсів громадського та державного секторів.

Фахівцям, які обрали для себе за головну мету свого життя вирішення соціально-культурних проблем в Україні, призначена ця Програма. Вона є спробою систематизації громадської освіти та, на думку укладачів, дозволить покращити процес підготовки кадрів для неприбуткового сектору.

Завантажити видання можна за посиланням:

http://civicua.org/library/view.html?topic=1451289 або https://sites.google.com/site/iscmngoua/vidanna-iskm-ta-cpti

ІСКМ