Інші видання

Каталог робіт Всеукраїнського конкурсу «До чистих джерел»

Друк
Інші видання
Перегляди: 4517

конкурсЗ метою популяризації найкращих досягнень громадян, вітчизняних підприємств і організацій у сфері екологічних ініціатив, покращення показників стану джерел, водойм та річок України, раціонального використання водних ресурсів, дбайливого ставлення до водних об’єктів, їх охорони і відтворення, екологізації виробництва та залучення «зелених інвестицій», з 28 жовтня по 30 листопада 2015 року Інститутом соціокультурного менеджменту, за підтримки Міністерства екології та природних ресурсів, було проведено щорічний Всеукраїнський конкурс «До чистих джерел».

За результатами конкурсу в 2015 році було видано Каталог робіт Всеукраїнського конкурсу «До чистих джерел», до якого увійшли кращі роботи учасників конкурсу:

vseukrainsky_konkurs_do_chystyh_dgerel_2015

В цьому році учасниками конкурсу стали небайдужі до питань екології громадяни всіх вікових категорій, громадські організації, державні установи, навчальні заклади.

Загалом до Конкурсної комісії надійшло 124 роботи, серед яких було визначено 13 переможців. Всі учасники отримають пам'ятні дипломи та нагороди від оргкомітету Конкурсу. Церемонія нагородження відбудеться в квітні 2016 року в рамках Міжнародного екологічного форуму «Довкілля для України», до якої буде запрошено багато гостей, представників органів влади, громадських організацій, ЗМІ.

Переможців всеукраїнського конкурсу «До чистих джерел» у 2015 році було визначено в таких номінаціях:

I. Представники місцевої державної адміністрації, інститутів громадянського суспільства (12 робіт);

II. Колективи земле- і водокористувачів (24 роботи);

III. Екологічні товариства і гуртки загальноосвітніх, вищих, професійно-технічних навчальних закладів та позашкільних закладів (69 робіт);

IV. Окремі групи громадян, громадяни (індивідуальні учасники) (19 робіт).

В кожній номінації було визначено по три переможця.

Джерело: ПЕРЕМОЖЦІ ВСЕУКРАЇНСЬКОГО КОНКУРСУ «ДО ЧИСТИХ ДЖЕРЕЛ» У 2015 РОЦІ