Кропивницький, Україна adm.iscm@gmail.com

Бюлетені "НДО-Інформ"

"НДО-Інформ" №2 (37), 2010

Інститут соціокультурного менеджменту (ІСКМ) пропонує до вашої уваги другий випуск інформаційного бюлетеня "НДО-Інформ" у 2010 році. "НДО-Інформ" - періодичне видання, що здійснюється ІСКМ в рамках Національного проекту "Спільний шлях у майбутнє"*.  В бюлетені ви зможете знайти інформаційно-аналітичні матеріали, статті та цікаві інтерв’ю.

Тож у другому номері читайте:

"Чого потребує суспільство?" - Авторська стаття Лева Абрамова, директора ІСКМ. 
У розділі "НДО та заклади культури: думки, дії, досвід": Людмила Докієнко: "У нас є багато друзів, які готові допомагати", Тетяна Шоколова: "Разом – до роботи!", Олександр Барвінський: "Якби на не підтримали люди – наш будинок просто розвалився би…". 
У розділі "Точка зору": "Осносвні підходи до регулювання сфери культури: українські реалії та досвід Республіки Польща". 
У розділі "Україна: відкритий проект": "Порятунок культури в селах "по-дніпропетровськи", "Небайдужі люди з активною життєвою позицією можуть змінити все!". 

Також у розділі "Візитна картка" ви можете ближче познайомитись із Центром гуманістичних технологій АХАЛАР. 

У розділі "Інфо про інфо": Руслан Краплич: "Для нас сільськогосподарський обслуговуючий кооператив – це не тільки економічний агент, це модератор процесів". 

На останніх сторінках ви знайдете сторінку для дітей, яка стане у нагоді наймолодшим читачам нашого бюлетеню! 

Якщо ви бажаєте отримувати бюлетень або інші видання ІСКМ, просимо надсилати на адресу: а/с 4/30, м. Кіровоград, Україна, 25006 листи-заявки за підписом керівника вашої організації. 

*Проект "Спільний шлях у майбутнє" реалізується ІСКМ в рамках проекту "Об’єднуємося заради реформ" (UNITER), що фінансується Агентством США з Міжнарод ного Розвитку (USAID) та виконується Pact.Inc. Видання бюлетеня стало можливим завдяки щирій підтримці американського народу, наданої через Агентство США з Міжнародного Розвитку (USAID). Зміст матеріалів є винятковою відповідальністю ІСКМ та необов’язково відображає точку зору USAID, UNITER, Pact.Inc або уряд США. Будь-які матеріали з видання не можна відтворювати, використовувати у будь-якому форматі, включаючи графічне, електронне та копійоване відтворення без відповідного посилання на оригінальне джерело.

Завантажити бюлетень можна за посиланням: http://civicua.org/library/view.html?topic=1444831&folder=4090 або https://sites.google.com/site/iscmngoua/vidanna-iskm-ta-cpti

ІСКМ